Poskiparran ohjelmistosta löytyy kaksi ohjelmakokonaisuutta, jotka räätälöidään aina tilaisuuden ja tilaajan toiveiden mukaan.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Onko taas se aika vuodesta, kun etsit hiki hatussa ohjelmaa juhliin? – Ei hätää taikuri & mentalisti Marko Poskiparta on sinua auttamassa!

Marko Poskiparta – erittäin taitava taikuri ja mentalisti tarjoaa mittatilaustyönä räätälöityjä esityksiään niin juhliin kuin tapahtumiin ympäri vuoden. Olipa kyseessä sitten kesäjuhlat, tyhypäivät tai mikä tahansa muu juhla, Poskiparran esitys on takuuvarma valinta.

Poskiparran ohjelmistosta löytyy kaksi ohjelmakokonaisuutta, jotka räätälöidään aina tilaisuuden ja tilaajan toiveiden mukaan: koko porukalle suunnattu Marko Poskiparta Show tai yleisön joukossa kiertelevä Marko Poskiparran Lähitaikuus. Esitysten kesto ja sisältö räätälöidään aina tapahtumakohtaisesti sopimaan juuri sinun järjestämään tilaisuuteen tai juhlaan.

Taikuus on erinomainen vaihtoehto juhlaohjelmaksi, ja Marko Poskiparta on yksi Suomen parhaista juhlaohjelman tarjoajista. Kun haluat varmistaa, että juhlasi onnistuvat tilaa taikuri Marko Poskiparta juhliin, näin kaikki vieraat pääsevät nauttimaan unohtumattomasta kokemuksesta täysin rinnoin.

Mutta kuka on Marko Poskiparta?

”Olen 27-vuotias taikuri ja mentalisti. Esiinnyn ammatikseni ympäri Suomea, mutta suurin osa keikoista keskittyy Turun seudulle.”

Kiitosta työstään Marko on saanut sekä alan huipuilta että sadoilta tilaajilta ja juhlien järjestäjiltä ympäri Suomea. Poskiparran palkintokaapista löytyy muun muassa junioritaikuuden SM-pronssia vuodelta 2014 ja ravintolataikuuden finaalisijat vuosilta 2014 & 2017. Taikuripalkintojen lisäksi Marko esiintyi Talent Suomi TV-ohjelmassa vuonna 2017.

”Rakastan esiintymistä ja sydämeni sykkii esiintymiselle täysillä. Viime aikoina olenkin kokeillut esiintymisen erimuotoja aina DJ-keikoilla, Stand-UP -klubilla ja jopa mallikuvauksissa. Näiden kokeilujen jälkeen oma intohimoni taikuutta ja mentalismia kohtaan on vain kasvanut!”

Ammatilliselta osaamiseltaan Marko on erikoistunut mentalismiin. Mentalistin suomenkielinen vastine voisikin olla näkijä, sillä mentalismi tarkoittaa illuusiota ajatusten lukemisesta.

”Siinä missä taikurin tekemän ihmeen taustalla voi olla sorminäppäryys ja tarkkaan suunniteltu ajoitus, mentalistina esiintymiseni perustuvat esiintymistaitoon, harhautukseen ja psykologiaan. Näiden avulla luon tunteen taikuudesta ja yliluonnollisesta.”

Tilaa taikuri & mentalisti Marko Poskiparta juhliin

Marko Poskiparta

040 832 1333

keikat@markoposkiparta.fi

www.taikurijuhliin.fi