Mariina Holmberg, kosmetologi
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Oloni-klinikka: Lupaus hyvinvoinnista!

Mariinan kosmetologipalvelut uusille asiakkaille 20 %:n alennuksella.

Haluatko nauttia hetkestä, joka on vain sinua varten?

Haluatko hemmotella itseäsi ansaitulla tavalla? Nyt on tilaisuutesi!

Anna kasvoillesi rakastavaa huolenpitoa ja uudista ihoasi kirkkaaksi ja hyvinvoivaksi. Monipuoliset kasvohoitomme saavat kasvosi hehkumaan ja tuovat levollisen ja hyvinvoivan ilmeen koko olemukseesi.

Monipuoliset kasvohoitomme hoitavat ja uudistavat kasvojesi ihoa.

Haluatko hemmotella jalkojasi?

Tarjoamme räätälöityjä jalkahoitoja, jotka huolehtivat jaloistasi aina kylvetyksestä kovettumien poistoon. Sis. jalkojen kylvetys, kovettumien poistot, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen sekä jalkahieronta.

Anna jaloillesi ansaittua huolenpitoa. Räätälöimme jalkahoidot tarpeidesi mukaan.

Sokerointi

Ihokarvojen sokeroiminen on luonnollinen ja tehokas tapa poistaa ihokarvoja. Sokerointipalvelumme on turvallinen ja hellävarainen kaikenlaisille ihoille. Sokeri on 100 % luonnontuote.

Et ansaitse mitään vähempää kuin parasta. Anna meidän hemmotella sinua ja huolehtia sinusta. Tule nauttimaan palveluistamme ja käytä tilaisuus hyväksesi. Muista, tämä tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, joten älä epäröi!

Äitienpäivä lähestyy ja mikä olisikaan parempi tapa muistaa rakasta äitiä kuin hemmotteluhetki vain hänelle? Lahjakorttimme on täydellinen lahjaidea, joka antaa äidille ansaitun tauon arjesta. Anna lahjaksi kauneutta, rentoutumista ja hyvinvointia.

Lahjakorttimme ovat voimassa kaikkiin palveluihimme, joten äiti voi valita juuri hänelle sopivan hoitopaketin. Anna äidillesi mahdollisuus nauttia hetkestä, joka on vain häntä varten.

Oloni lahjakortilla terveyttä ja hyvinvointia.

Lisää kosmetologipalveluista ja hinnat: https://www.oloni.fi/palvelut/kosmetologipalvelut.htm

Ajanvaraus ja neuvonta
ma-pe klo 8–19
puh. 020 740 2480 tai netissä 24/7
Humalistonkatu 17 b, Turku
Selkämerenkatu 1, Helsinki
www.oloni.fi