Liikunta- ja seikkailualalla toiminut Teemu Saarinen toi 10 vuotta sitten jotain uutta Suomen markkinoille.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Ohjelmapalvelu X-Perience toi Tankofutiksen Suomeen 10 vuotta sitten

Liikunta- ja seikkailualalla toiminut Teemu Saarinen toi 10 vuotta sitten jotain uutta Suomen markkinoille. Tuttu pöytäjalkapallopeli heräsi eloon oikeilla ihmisillä.

Mistä oikein on kyse?

Human table football eli tankofutis on valloittanut Suomea erilaisissa yritystapahtumissa 10 vuotta, silti se on edelleen uusi laji tai aktiviteetti monille.

Urheilutapahtumien ja seikkailuaktiviteettien parissa pitkään toiminut X-Periencen perustaja ja omistaja Teemu Saarinen kertoo lajin vastaavan tarpeeseen tehdä yhdessä jotain hauskaa ja innostavaa.

– Tankofutikseen pystyy jokainen osallistumaan iästä ja kuntotasosta riippumatta. Leikkimielisessä pelissä yhdistyy kaikki mitä hyvältä tapahtumalta vaaditaan. Fiilis nousee pelin edetessä, draaman kaari on jännittävä, tässä yhdistyy hauskuus ja toisten tsemppaaminen. Näen sata prosenttisesti iloista porukkaa aina pelin jälkeen, se tuo hyvän mielen itsellekin, Saarinen jatkaa hymyillen.

Leikkikenttänä koko Suomi

X-Perience tarjoaa tankofutisturnauksen ympärille tarvittaessa kokonaisvaltaisen elämyspaketin.

– Me toimitamme tarvittaessa kaiken huikeaan tapahtumaan tarvittavan – eli pelikentän, äänentoiston, juontajan, kokous- ja catering-palvelut sekä kuljetukset. Teemme räätälöityjä ja luovia ratkaisuja aina asiakkaan tiloista, tarpeesta ja henkilömäärästä riippuen. Tankofutis skaalautuu parinkymmenen hengen porukan turnauksesta aina 500 henkilön lohkopeleihin.

Haluatko sinä tarjota henkilökunnallesi seuraavaksi jotain erilaista ja hauskaa tai haastatko kenties asiakkaasi turnaukseen? – Mitä tahansa kaipaatkin, me suunnittelemme sen vastaamaan tarpeitanne, Saarinen lupaa.

www.x-perience.fi
info@x-perience.fi
044 3020 599, Teemu Saarinen