Uusyrityskeskus
Tänä vuonna kilpailuun tuli toistakymmentä hyvää ehdokasta eri puolilta Suomea. Raati valitsi loppusuoralle ja yleisöäänestykseen menevät finalistit yritysidean, yrittäjäasenteen ja yrityksen tunnuslukujen perustella.
Uutiset

Nyt pääsee äänestämään Vuoden Uusyrittäjää

Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan Yleisön Suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 11.11.2022 saakka. Kilpailun pääyhteistyökumppani on Oma Säästöpankki, ja toisena yhteistyökumppanina toimii Patentti- ja rekisterihallitus. 

Vuoden Uusyrittäjä -kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka ovat perustaneet yrityksensä Uusyrityskeskuksen avustuksella, ja joiden yritystoiminta on ollut menestyksekästä. Raadin valitsema Vuoden Uusyrittäjä saa 5 000 euron ja Yleisön Suosikki 2 500 euron rahapalkinnon. 

Omaa suosikkiaan äänestäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja. Äänestyslinkki tekstissä myöhemmin.

Uusyrityskeskus äänestys

Tämän vuoden finalistit ovat: 

Arvostava Oy – Suvi Siekkinen & Heli Kinnunen, Haukipudas, Oulu 
Yritys tarjoaa lapsiperheiden kotipalvelua asiakkaiden erilaisiin elämäntilainteisiin ja tarpeisiin. 

Bistro Holvi – Roope Rask & Pia Montonen, Mikkeli 
Idyllinen lounas- ja à la carte-ravintola, joka tarjoaa myös cateringpalveluja. 

Eläinklinikka Norppa Oy – Anne-Mari Miettinen, Savonlinna 
Peruseläinlääkäripalvelujen lisäksi saman katon alta löytyy mm. kirurgian, sisätautien, hammassairauksien, sydänsairauksien ja silmäsairauksien osaamista. 

Iljan Isännöintikeskus Oy – Ilja Knuutinen, Kuopio 
Yritys tarjoaa isännöintipalveluita asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille ja panostaa myös digitaalisiin ratkaisuihin. 
 
Kattoisännöinti Oy – Mauri Carlson & Esko Haverinen, Hyvinkää 
Kattojen täysremonttien lisäksi yritys tekee pienetkin korjaukset kaikille kattotyypeille yksittäisen reiän paikkaamisesta alkaen.  

Wirokit Oy – Isto Kukkonen, Jaakko Ruti, Jami Saarikoski, Jarno Saari, Juho Kerttula, Jukka Lakaniemi, Jukka Piuhola, Kari Erasvuo, Mika Renko, Pasi Latomäki, Toni Hämeenniemi, Tuomo Tuominen & Tuukka Rantala, Seinäjoki 
Yritys tuottaa ohjelmistokehitys- ja ohjelmistojen laadunvarmistuspalveluita suomalaisille teknologiayrityksille. 

Äänestykseen pääset tästä.

Lisää tietoa finalisteista ja yleisöäänestyksestä osoitteessa: www.uusyrityskeskus.fi/vuodenuusyrittaja

Menestyneitä yrittäjiä eri puolilta Suomea 

Alueelliset Uusyrityskeskukset ilmoittavat kilpailuun oman ehdokkaansa, joista kilpailun raati valitsee finalistit. Tänä vuonna kilpailuun tuli toistakymmentä hyvää ehdokasta eri puolilta Suomea. Raati valitsi loppusuoralle ja yleisöäänestykseen menevät finalistit yritysidean, yrittäjäasenteen ja yrityksen tunnuslukujen perustella. 

– Vuoden Uusyrittäjä on valittu 1990-luvulta lähtien. Kilpailulla haluamme tuoda näkyväksi yrittäjyyttä eri paikkakunnilla ja esitellä yrittäjiä, joiden yrittäjyyden alkuvaiheessa yritysneuvojamme ovat saaneet olla mukana, kertoo Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja ja raadin sihteeri Piia Malmberg

Raadin valitsema valtakunnallinen Vuoden Uusyrittäjä sekä yleisöäänestyksen voittaja palkitaan Helsingissä 29. marraskuuta.

Suomen 31 Uusyrityskeskusta tarjoavat maksutonta ja luottamuksellista yritysneuvontaa alkaville yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville. Uusyrityskeskusverkoston taustatukena on yli 1500 yrityselämän asiantuntijaa. Uusyrityskeskusten neuvonnalla on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Laatukriteerit edellyttävät, että kahden vuoden kuluttua yli 90 prosenttia ja viiden vuoden kuluttua vähintään 80 prosenttia Uusyrityskeskusten kautta toimintansa aloittaneista yrityksistä on edelleen toiminnassa. Suomen Uusyrityskeskukset ry on paikallisten Uusyrityskeskusten yhteistoimintajärjestö.