STS-Talotekniikka Oy:n tiimi
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Nopeat ja joustavat huoltotyöt ovat STS-Talotekniikka Oy:n erityinen vahvuus ja asiakkaiden etu

Vuoden 2021 alusta startannut STS-Talotekniikka Oy on saavuttanut asiakaskunnassa melkoista suosiota. Toimitusjohtaja Teemu Heinonen kertoo, että vauhdikkaan kasvun myötä heillä on talossa nyt 15 LVI-alan ammattilaista. Huoltopalvelun nopeus ja joustavuus ovat osasyy nopeaan kasvuun ja menestykseen.

  • Teemme LVI-huoltoja taloyhtiöille, yrityksille ja kotitalouksille. Kun asiakkaat soittavat LVI-ongelmista, lähtee homma liikkeelle heti eikä vasta päivien päästä. Reagoimme nopeasti, siksi meihin otetaan yhteyttä, Teemu Heinonen perustelee.

Pienille taloyhtiöille putkiremontit toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. LVI-ammattilaisina he tietävät, miten työ kohteessa toteutetaan, ja tarjous voidaan jättää nopeasti ilman, että tästä koituu taloyhtiöille kustannuksia. Teemu Heinonen arvioi, että juuri siksi pienet noin 20 asunnon taloyhtiöt suosivat STS-Talotekniikkaa putkiremontin toteuttajana.

  • Meillä on vain yksi hinta, joka sisältää suunnittelun ja toteutuksen kaikkine tykötarpeineen. Tämä tapa on turvallinen asiakkaan kannalta. Prosessin yksinkertaisuus on taloyhtiöille avainasia.

Asukkaat otetaan mukaan heti alusta alkaen. Heinosen mielestä tämä on hyvän asiakaspalvelun ydintä ja takaa, että asiakkaille annettu lupaus pysyy.

  • Usein asukkaille on perustettu oma WhatsApp-ryhmä, joten viestintäkin on nopeaa, ja voimme heti reagoida asukkaiden huoliin ja toiveisiin.

Pienten taloyhtiöiden lisäksi STS-Talotekniikka palvelee pientaloasukkaita. Keväällä lanseerattiin yhteistyö UPONORin kanssa, mitä kautta erilaisia pientalojen LVI-töitä toteutetaan.

  • Tällä hetkellä teemme pientaloihin paljon erilaisia lämpö- ja käyttövesiremontteja sekä lämmönlähteiden vaihtoja, jotta energiankulutus saadaan pienemmäksi. Autamme asukkaita myös avustusten hakemisessa.

Jo jonkin aikaa yritys on tehnyt urakointia muun muassa hotelleihin, hallikiinteistöihin, liikehuoneistoihin ja vuokrahuoneistojen omistajille. Näissä kohteissa on usein tarvetta isompiin putkiremontteihin ja monenlaisiin huolto- toimiin.

Työntekijöistä ei ole pulaa, koska yritykseen tulee jatkuvasti työhakemuksia. Heinonen arvelee, että hyvä sana on ammattipiireissä kiirinyt:

  • Työntekijämme viihtyvät rennossa ilmapiirissä, ja meille on tärkeää, että töihin on aina mukava tulla. Haluamme pitää hyvää huolta omista ammattilaisistamme.

STS-Talotekniikka Oy

Orikedonkatu 22 A 2

20380 Turku
Puh. 040 829 3723

info@sts-talotekniikka.fi

sts-talotekniikka.fi