MYRSKY-inspiraatioilta 4.4.2023
Hyvä tietää, kumppanuus

MYRSKY-inspiraatioilta 4.4.2023 klo 17-20 Yrkehögskolan Novia, Henrikinkatu 7, Turku

Aihe: Kestävä ja vastuullinen johtaminen  

MYRSKY-Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio -hankkeen tavoitteena on tarjota Suomen kaikkien ammattikorkeakoulujen yhteistyönä nopeita toimia yrityksille koronapandemiasta toipumiseen vihreän siirtymän, muutoskyvykkyyden ja digitalisaation teemoissa kansallisesti ja alueellisesti.  

Yksi toimenpide Länsi-Suomessa on neljän inspiraatioillan sarja, joka valaisee esimerkein, yritystarinoin ja asiantuntijapuheenvuoroin neljää ajankohtaista teemaa. Ensimmäisen inspiraatioillan 4.4. teema on Kestävä ja vastuullinen johtaminen. Inspiraatioillan järjestää yhteistyössä Turun Ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia. Tapahtuma on kaksikielinen(suomi ja ruotsi). Tapahtuma järjestetään hybridinä laajan kuulijakunnan saavuttamiseksi koko Länsi-Suomen alueelta ja tapahtuma tallennetaan. 

Kohderyhmä tapahtumalla on mikro- ja pk-yritykset. Tapahtumassa on tarkoituksena tuoda esille yritysten näkökulmia aiheesta ja avata mitä kestävä ja vastuullinen johtaminen on ja miksi siihen kannattaa myös pienten yritysten panostaa. Tapahtuman ohjelmassa puhujina on eri suuruisten yritysten edustajia sekä alan asiantuntijoita. Varsinaisen ohjelman päättää tapahtuman annin yhteen vetävä paneeli, jossa on mukana asiantuntijoita ja yrittäjiä.   Ilmoittaudu täällä: https://www.turkuamk.fi/fi/tapahtumat/1207/kestavan-muutoksen-inspiraatioilta-yrityksille/