Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Monipuoliset hitsaustyöt – Monityö Jari Virtanen

Vuotaako alumiinivene, tarvitseeko auto korjausta tai pellit hitsausta? Apu näihin – ja moneen muuhun ongelmaan löytyy Jari Virtasen metallityöpajalta Naantalista.
Tänä syksynä 25 vuotta täyttävä Monityö Jari Virtanen -yritys on nimensä veroinen – Virtanen on uransa aikana hitsannut kuntoon yhtä ja toista aina puutarhavälineistä paperikoneiden ja lentokoneiden osiin.

Jari Virtanen perusti yrityksensä vuonna 1996, ja siitä lähtien on tehnyt monipuolisesti metallitöitä. Vuosien varrella työt on vieneet miestä pitkin Suomea erilaisten projektien myötä. Nyt keikat tehdään lähialueilla.
-Tulkaa käymään verstaallani, hitsataan rikkinäiset tavarat kuntoon! Ehkä ei tarvitse hankkia uutta, vaan mietitään voisiko vanhan tuotteen vielä korjata, Virtanen sanoo.

Virtaselta hoituvat niin yksityisten kuin yritystenkin hommat: hiljattain hän hitsasi kiinni lastenvaunuista irronneen akselin ja korjasi maastopyörän alumiinisen poljinkammen.

Autoja korjataan varsin monipuolisesti, ja siksi Virtanen hankki vähän aikaa sitten pajaansa ajosiltanostimen helpottamaan töitään.
-Vaihdan autoihin osia, teen öljyjen-, nesteiden-, suodattimien vaihtoja ja tarkistetaan vaikka rengaspaineet. Minulta onnistuu lähes kaikki vanhan ajan huoltoaseman palvelut, kertoo Virtanen.

Monityö Jari Virtanen
Lehtismäentie 1 b 2, 21110
Naantali
050-5697032
monityo@gmail.com
www.monityo.fi