LähiTapiola Varsinais-Suomi on paikallinen, asiakkaidensa omistama elämänturvayhtiö.
Yritysvideot, kaupallinen yhteistyö

Miltä elämänturva näyttää Turun seudulla?

LähiTapiola Varsinais-Suomi on turkulainen, asiakkaidensa omistama elämänturvayhtiö. Asiakkaanamme pääset vaikuttamaan oman alueesi hyvinvointiin. Toimimme kotiseudullamme merkittävänä työllistäjänä ja tekemämme taloudellinen tulos jää Turun seudulle. Käytämme tuloksemme aina paikallisesti ja sen turvin voimme tukea muun muassa ympäristöä, liikuntaa, kulttuuria, monimuotoisuutta, elinvoimaisuutta ja koulutusta Varsinais-Suomessa.

Videolla elämänturvaajamme kertovat, miten yhteistyö näkyy konkreettisesti mm. Pidä Saaristo Siistinä ry:n, Turku Jazz Cityn ja MLL Varsinais-Suomen piirin arjessa.

Tervetuloa oman alueyhtiösi, LähiTapiola Varsinais-Suomen sivuille! Meidän tehtävämme on varmistaa, että elämäsi tärkeimmät asiat on turvattu oikealla ja riittävällä tasolla. Omistaja-asiakkaana pääset nauttimaan eduista, joita ovat mm. keskittämisestä hyvitetyt alennukset, vakuutuksista kertyvä S-Ryhmän bonus, maksuttomat sammutintarkastukset, liput ja edut kumppaneidemme tapahtumiin sekä mahdollisuus vaikuttaa vastuullisesti oman alueemme hyvinvointiin.  

LähiTapiola Varsinais-Suomi

Yhteystiedot