LähiTapiola Varsinais-Suomen myyntijohtaja Merja Kaartosalmi
Hyvä tietää, kumppanuus

Matkavakuutus – yrittäjän ja työntekijän tärkein matkakaveri työmatkoilla

Mikäli yrittäjä tai työntekijä matkustaa paljon työnsä puolesta, kannattaa varautua matkavakuutuksella mahdollisiin matkoilla sattuviin henkilö- tai esinevahinkoihin. Hyvin suunnitellullakin matkalla voi sattua odottamattomia yllätyksiä, jolloin oikein vakuutettuna välttyy monelta ylimääräiseltä murheelta.

Valikoimassa erilaisia matkavakuutuksia yrityksen eri tarpeisiin

LähiTapiola Varsinais-Suomi tarjoaa useita erilaisia matkavakuutuksia yritysten tarpeisiin, kuten matkustajavakuutuksen työmatkoille, komennusvakuutuksen pidemmille työkomennuksille ja matkatavaravakuutuksen matkaa tekevän matkatavaroille.

Lyhyemmille työmatkoille riittää matkustajavakuutus, joka takaa parhaan hoidon, jos työntekijä sairastuu tai loukkaantuu tapaturmaisesti matkan aikana. Pidemmille matkoille tarjolla on ns. komennusvakuutus. Komennusvakuutukseen voidaan tarvittaessa sisällyttää myös matkalle mukaan lähtevät perheenjäsenet. Vakuutus on voimassa myös useamman vuoden ulkomaan komennuksilla.

Matkatavaravakuutus – matkakumppani vailla vertaa

Onnistuneen matkan yhtenä tärkeänä elementtinä toimii matkatavaravakuutus. Vakuutus korvaa rikkoutuneet tai varastetut matkatavarat, mutta se korvaa myös matkatavaroiden myöhästymisen. Vakuutuksen avulla voi hankkia itselleen välttämättömät tarvikkeet matkatavaroiden saapumista odotellessa. Matkatavaravakuutukseen kuuluu myös matkavastuuvakuutus, josta korvataan mahdolliset ulkopuolisille aiheutuneet vahingot.

Työntekijää sitouttava henkilöstöetu

Jatkuva vapaa-ajan matkustajavakuutus on voimassa aina kun ollaan yli 50 kilometrin päässä kotoa tai omalta vapaa-ajan asunnolta. Vakuutus korvaa vahingosta johtuvat sairaanhoidon kulut ja sairastumisesta johtuvat mahdolliset matkan peruutuskulut.

  • Vapaa-ajan matkustajavakuutus toimii erinomaisena henkilöstöetuna yrityksen henkilöstölle. Tällöin nimensä mukaisesti vakuutus kattaa vapaa-ajalla tehdyt lomamatkat sekä kotimaassa että ulkomailla, sanoo LähiTapiola Varsinais-Suomen myyntijohtaja Merja Kaartosalmi

Matkatavaravakuutus antaa turvaa myös tavaroiden rikkoutumisten ja varkauksien varalle. Matkustajavakuutuksen piiriin taas kuuluvat automaattisesti myös mukana matkustavat alle 16-vuotiaat lapset, lapsenlapset tai puolison lapset.

Matkahätäpalvelu auttaa missä ja milloin vain

Vieraassa maassa kielimuuri voi vaikeuttaa asioiden hoitamista. Tällöin apuna toimii Matkahätäpalvelu, joka sisältyy LähiTapiolan matkavakuutukseen. Palvelusta saa aina avun, jos matkalla sattuu vahinko. Matkahätäpalvelu auttaa oikean hoitopaikan löytämisestä aina tarvittaviin käytännön järjestelyihin.

Matkahätäpalvelu palvelee viikon jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden. Matkahätäpalvelun tavoittaa numerosta + 358 800 0 4531.

– Yrityksen matkavakuutukset saa helpoiten kuntoon laittamalla meille yhteydenottopyynnön LähiTapiolan verkkosivujen kautta tai soittamalla numeroon 02 524 1000 sekä toki olemalla yhteydessä suoraan omaan yhteyshenkilöön, sanoo Kaartosalmi.

LähiTapiola Varsinais-Suomi

Yhteystiedot