Jouluikkunatempaus toteutetaan tänä vuonna Maskussa ensimmäistä kertaa.
Uutiset

Maskun yrittäjien ensimmäinen jouluikkunatempaus Askaisissa

Maskun Yrittäjät ry järjesti Jouluikkuna -tempauksen Hietarannan kiinteistössä (Askaistentie 764 A, Askainen). Jouluikkuna paljastettiin Marskin torin joulumarkkinoiden yhteydessä lauantaina 27.11.2021.

Tempauksessa mukana olevat yritykset saivat käyttöönsä jouluikkunaan oman hyllyn, jonka jokainen yritys somisti haluamallaan tavalla, esimerkiksi joulutervehdyksellä, yrityksen myytävillä tuotteilla, palveluilla tai vaikka ohjeella lahjakortin ostoon.

“Tämä on ollut mukava projekti tehdä ja saimme mukavasti yrityksiä mukaan. Aikataulu toki oli nopea, mutta hyvällä yhteistyöllä yritysten kanssa homma hoitui näppärästi”, toteaa Krista Saarinen jouluikkunan puuhatiimistä. Mukana tiimissä ovat myös Minna Helin, Sanna-Maria Käkönen ja Tom Vorselman.

Tempauksen tavoitteena on jakaa iloa alueen asukkaille ja samalla lisätä maskulaisten yritysten tunnettuutta. Tänä vuonna tempauksessa on mukana kymmenen yritystä omalla hyllyllään. Mukana olevat yritykset ovat: PPV Services, KSH Kotihoito Syke Oy, T.mi Soikku, Maskun apteekki, Diabeteskauppa, Café Periferia, Pieni Erikoispuoti, FunSense, PienkoneHelppi, Aurexel Life Sciences.

Jouluikkunatempaus toteutetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja se päätettiin toteuttaa Askaisissa. Jatkossa on tarkoitus kehittää tempausta niin, että se voidaan toteuttaa koko Maskun alueella ja mahdollisesti myös vuoden muina juhla-ajankohtina.