Toimitusjohtajaksi nimitetyllä Minna-Stina Korpelalla on pitkä ja kansainvälinen työkokemus talous- ja johtotehtävistä.
Nimitykset

ManpowerGroup Suomen ja Baltian toimitusjohtajaksi nimitetty Minna-Stina Korpela

ManpowerGroup Suomen ja Baltian toimitusjohtajaksi on nimitetty Minna-Stina Korpela. Korpela on toiminut ManpowerGroup Suomen ja Baltian toimintojen väliaikaisena toimitusjohtajana 1.7.2023 lähtien. Hän tuli ManpowerGroupiin Suomen ja Baltian talousjohtajaksi 12.9.2022. Korpelalla on pitkä ja kansainvälinen työkokemus talous- ja johtotehtävistä, mukaan lukien Pohjoismaiden ja Suomen talousjohtajan tehtävistä ALD Automotivessa ja talousjohtajan tehtävistä Nobinalla.

”Olen kiitollinen saadessani lähteä luotsaamaan ManpowerGroupin muutosmatkaa nykyisessä haastavassa toimintaympäristössä. Henkilöstöalan suhdannekehitys on Suomen taloudellisen tilanteen takia jatkunut heikkona jo jonkin aikaa, mutta näen haastavina aikoina valtavasti mahdollisuuksia. Alamme on murroksessa ja nyt on oikea aika lähteä rakentamaan uutta ja kirkasta strategiaa yhdessä sitoutuneen ja alan parhaan henkilöstön voimin, mikä mahdollistaa yhtiömme menestyksekkään tulevaisuuden rakentamisen. Olen äärimmäisen innostunut ja sitoutunut aloittamaan uuden ja mielenkiintoisen yhteisen matkan”, sanoo toimitusjohtaja Minna-Stina Korpela.

”Olen iloinen, että Minna-Stina johtaa Suomen ja Baltian toimintoja ja odotan kovasti läheisen yhteistyömme jatkumista. ManpowerGroup Finland läpikäy muutosta, jossa yhtiön strategiaa selkiytetään. Uskon, että Minna-Stinan johdolla Suomen toiminta nousee uudelle tasolle”, sanoo ManpowerGroup Suomen ja Baltian hallituksen puheenjohtaja Maalfrid Brath.