Uutiset

Loimaa kesä – koe maaseutukaupungin monet puolet!

Kuva: Alpo Jaakkolan patsaspuisto: Haapojen nainen

Loimaalta löytyy kulttuurielämyksiä moneen makuun, rauhallisia luontokohteita, vauhdin hurmaa moottoriradalla sekä perheille puuhaa ja elämyksiä. Maaseutukaupungissa on tilaa ja rauhaa sekä mukavan verkkainen tunnelma. Loimaa on myös aina matkan varrella!

Kulttuurista kiinnostunut voi vierailla vuoden museoksikin valitussa, kaiken ikäisille sopivassa ja vuorovaikutteisessa Suomen Maatalousmuseo Sarassa. Alpo Jaakolan Patsaspuisto on ainutlaatuinen ja kiehtova kokonaisuus, jossa luonto ja suurikokoiset veistokset muodostavat mielikuvituksellisen symbioosin. Tiibetin taiteen keskuksessa on nähtävänä ja koettavana monipuolinen kokoelma tiibetiläisiä thangka-maalauksia ja patsaita.

Luontoelämyksiä tarjoaa Pikku-Lappinakin tunnettu Harjureitti, jonka kuiva kangasmetsä, hiljainen harjuluonto ja korkeuserot tuovat mieleen pohjoisen maisemat. Kaikkiaan n. 28 km pituisen, hyvin merkityn reitistön varrella on laavuja tulipaikkoineen ja puuceet.

Vauhdin hurmasta, näyttävästä kalustosta ja kisoista pääsee nauttimaan Alastaro Circuitin monipuolisessa moottoriurheilukeskuksessa.

Lapsiperheiden suosikkeja ovat perinteisessä maalaismiljöössä toimiva Kanniston kotieläintila sekä kirkasvetinen Melliläjärven uimakeidas biitseineen, peleineen ja frisbeegolf-ratoineen.

Loimaan vireällä kesätorilla on maalaistorin tunnelmaa ja monipuolinen tarjonta. Loimaalta löytyy myös paljon mielenkiintoisia kahviloita ja lifestyle kauppoja sekä miehille kokonainen ostoskatu Harrikka-liikkeineen sekä kone- ja autokauppoineen ase- ja retkeilyliikettä unohtamatta. Majoittua voi idyllisissä maatilamatkailukohteissa, mökeissä tai hotelleissa.

Tutustu kohteisiin: loimaa.fi/matkailu

Seuraa Instagramissa @loimaankesa ja tägää #loimaankesä

LINKIT

http://loimaa.fi/matkailu