KT Susanna Niinistö-Sivuranta Sivistan uudeksi toimitusjohtajaksi 
Nimitykset

KT Susanna Niinistö-Sivuranta Sivistan uudeksi toimitusjohtajaksi 

Sivistan hallitus on valinnut järjestön uudeksi toimitusjohtajaksi Susanna Niinistö-Sivurannan. Hän aloittaa tehtävässä 1.1.2024.   

Uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty Susanna Niinistö-Sivuranta siirtyy järjestöön Helsingin yliopiston kehitysjohtajan paikalta, jossa hän on vastannut koulutuksen strategisen suunnittelun koordinoinnista ja yhteistyöstä sekä johtanut opetuksen ja oppimisen palveluita. Aiemmin Niinistö-Sivuranta on toiminut mm. Laurea-ammattikorkeakoulun opetuksesta vastaavana vararehtorina. Hän on väitellyt Tampereen yliopistossa opettajakoulutuksen alalta ammattikorkeakoulupedagogiikasta.   

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme Susannan kaltaisen sivistysalaa syvällisesti tuntevan ihmisjohtajan luotsaamaan järjestöämme. Susannassa yhdistyvät ammatillinen osaaminen, monipuolinen vaikuttamisverkosto sekä aikaisempi johtamiskokemus vaativista tehtävistä, sanoo Sivistan hallituksen puheenjohtaja Antti Syväjärvi. 

– Odotan ilolla, että pääsen tekemään vaikuttavaa johtamistyötä koko sivistysalan hyväksi yhdessä upean työyhteisön kanssa. Sivistan toimitusjohtajana saan tehdä pitkäjänteisesti työtä suomalaisen elinvoiman ja tulevaisuuden, osaamisen perustan ja ennen kaikkea laadukkaan opetuksen ja tutkimuksen vahvistamiseksi. Yhteiskuntana olemme isojen asioiden ja muutosten äärellä. Sivistan toimitusjohtajana pääsen toteuttamaan järjestön uutta strategiaa, jossa tuomme esiin, miten osaamisella, sivistyksellä ja tietoon perustuvalla päätöksenteolla pystymme vastaamaan monimutkaisiinkin haasteisiin, toteaa Susanna Niinistö-Sivuranta.