Uutiset

Kotipizza Groupin uusi toimitusjohtaja on Heidi Stirkkinen

Kotipizza Groupin toimitusjohtajana vuodesta 2012 toiminut Tommi Tervanen siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Heidi Stirkkinen.

Tommi Tervanen jättää Kotipizza Groupin toimitusjohtajan tehtävän 1.10.2021 ja nousee yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Tervanen toimii jatkossa myös Orkla ASA:n kesäkuussa ostaman hollantilaisen New York Pizza -ketjun hallituksen jäsenenä Amsterdamissa Hollannissa ja Orklan Consumer & Financial Investments -yksikön neuvonantajana Oslossa Norjassa. Tervanen on toiminut Kotipizza Groupin ja sen edeltäjän Frankis Groupin toimitusjohtajana vuodesta 2012 lähtien ja jatkanut tehtävässään myös sen jälkeen, kun Orkla osti yhtiön vuonna 2019.

– Olen saanut kulkea upean muutosmatkan Kotipizzassa ja luotsata yhtiötä vastuullisuuden ja digitalisaation tiellä yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan ja Suomen parhaiden yrittäjien kanssa. Nyt haluan jatkaa yhtiön kehittämistä hallituksesta käsin, ja samalla edistää Orklan kansainvälistä out of home -strategiaa. Kokemukset Kotipizzasta ovat siinä työssä kullanarvoisia, Tommi Tervanen sanoo.

Heidi Stirkkinen Kotipizza Groupin toimitusjohtajaksi

Kotipizza Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi 1.10.2021 lähtien on nimitetty KTM Heidi Stirkkinen. Stirkkinen on toiminut Kotipizza Groupin operatiivisena johtajana vuodesta 2017 lähtien.

– En voisi kuvitella parempaa hetkeä astua uuteen tehtävään. Yhtiö on erinomaisessa kunnossa ja pääsen johtamaan sen seuraavaan vaiheeseen tutussa seurassa. Alkuvuodesta päivitetty strategiamme antaa myös erinomaisen pohjan jatkaa panostuksia verkkokauppaan, kuljetukseen, asiakasuskollisuuteen ja sekä yrittäjien että ravintolatyöntekijöiden hyvinvointiin, Heidi Stirkkinen sanoo.