Uutiset

Kattava Oy laajentaa toimintaansa – osti Ruskon Saumauksen

Kattoalan kokenut toimija, lietolainen Kattava Oy on ostanut Ruskon Saumaus Oy:n liiketoiminnan. Toiminta jatkuu Kattava Saumaus Oy:n nimissä.
Kattava Oy:n kannalta tehty liiketoimintakauppa mahdollistaa toiminnan laajenemisen luontevaan suuntaan.

-Näen, että tämä julkisivuihin keskittyvä osaaminen tukee hienosti Kattavan ydinliiketoimintaa ja saamme tarjottua kokonaisvaltaisempaa palvelua asiakkaillemme, sanoo Kattava Oy:n toimitusjohtaja Jarno Mikkola.

Ruskon Saumaus on tehnyt julkisivusaumauksia Turun seudulla jo vuodesta 1977. Yrityksen erikoisosaamista ovat julkisivujen tasokkaat saumaukset ja korjaukset sekä palokatkot ja sen asiakkaita ovat Kattavan tapaan muun muassa rakennusliikkeet ja taloyhtiöt, julkinen sektori, seurakunnat sekä muut yhteisöt.
Ruskon Saumaus Oy:n aiempi omistaja Seppo Helmi on yrityskaupan jälkeenkin mukana tukemassa yrityksen sujuvaa siirtymää ja jatkuvuutta. Nykyiset työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä.
-Seppo Helmi on tehnyt alalla mittavan päivätyön ja hänen kokemuksensa ja osaamisensa tukee yrityksen kehittämistä jatkossakin. Helmin aikana hankitut kontaktit ja yrityksen hyvä maine kannustavat meitä toiminnassa eteenpäin, kertoo Jarno Mikkola.
Kattava Oy on kuluvan vuoden aikana käynnistänyt toiminnan myös Satakunnan talousalueella. Kattava Oy Länsi-Suomen toimialaa ovat huopakattojen rakennus- ja korjaustyöt sekä kattojen kuntotarkastus- ja huoltotyöt. Toiminnasta koko Satakunnan alueella vastaa aluejohtaja Henri Pynnönen.

-Näimme Satakunnan luontevaksi alueeksi toiminnan laajentamisen kannalta ja pyrimme sielläkin tarjoamaan ydinosaamistamme yhtiöiden ja yhteisöjen käyttöön, toteaa Mikkola.
Kattava Oy on vuonna 1986 perustettu Turun ja Varsinais-Suomen alueella toimiva kattorakentamiseen ja kattoremontointiin erikoistunut yritys. Yritys tekee huopa-, pelti- ja tiilikattojen kattoremontteja sekä kattoikkunoiden asennuksia. Yrityksen palveluksessa on noin 40 kattoalan ammattilaista ja liikevaihtomme oli viimeksi kuluneella tilikaudella noin 5 M€.