Uutiset

JYSK avaa Turun alueen ensimmäisen XL-kokoisen myymälän Raisioon

JYSKin Raision myymälää on laajennettu ja se on saanut uuden ilmeen juuri valmistuneen remontin myötä. Samalla Raision myymälä päivitettiin ns. XL-myymäläksi, jossa on esillä huomattavasti aiempaa enemmän huonekaluja ja sisustustuotteita. Raision myymälässä pääsee myös kokeilemaan tuotteita, jotka ovat myynnissä ainoastaan JYSKin verkkokaupassa. Raision myymälä on ainoa XL-koon myymälä Turun seudulla.

– Korona-aika on lisännyt kotien sisustamista ja se on näkynyt vilkkaana myyntinä myös Raisiossa ja muissa Turun alueen JYSK-myymälöissä. Lisääntyneestä verkkokauppamyynnistä huolimatta ihmisillä on edelleen tarve päästä näkemään, koskettamaan ja testaamaan tuotteita ennen ostopäätöstä, kertoo aluepäällikkö Kimmo Roine.

– JYSK uudistaa loppuvuoden aikana myös Kaarinan ja Ravattulan myymälät. Länsikeskuksen myymälä tehtiin jo avausvaiheessa uuden konseptin mukaiseksi, joten vuoden lopussa kaikki neljä Turun alueen myymälää ovat saaneet uuden ilmeen, Roine iloitsee.

Uudistus on osa JYSKin mittavaa projektia, jossa kaikkiin ketjun myymälöihin päivitetään yhtenäinen myymäläkonsepti Suomessa ja muualla Euroopassa.