Turkulainen OSG menestyi jälleen Vuoden toimisto -kilpailussa.
Uutiset

Jo toistamiseen tuplavoitto turkulaiselle OSG:lle markkinointiviestintäalan Vuoden toimisto -kilpailussa

Turkulainen OSG menestyi jälleen Vuoden toimisto -kilpailussa, jossa vuosittain tarkastellaan markkinointi-, mainos- ja viestintätoimistojen asiakastyytyväisyyttä, markkinointialan kehitystä ja hyvän toimiston kriteereitä. OSG Viestintä nappasi jo kolmannen kerran viestintätoimistojen sarjan voiton, ja OSG Agency nousi toista kertaa ykkössijalle digitoimistojen sarjassa.

Vuoden toimisto -kilpailussa kunkin sarjan voittajaksi valikoituu toimisto, jolla on tyytyväisimmät asiakkaat. Regi Research & Strategin Suomessa ja Ruotsissa järjestämä kilpailu on samalla markkinointiviestintäalan laajin vuosittainen asiakastyytyväisyystutkimus. Tänä vuonna finaaliin valikoitui 44 toimistoa 14 kategoriassa. Kilpailuun liittyvään tutkimukseen saatiin noin 950 vastausta toimistojen asiakkaina olevilta markkinointipäättäjiltä. Arvioinnin kohteena oli yhteensä 141 toimistoa. Kilpailu järjestettiin Suomessa nyt seitsemättä kertaa.

– Asiakkaidemme luottamus on meille kaikkien tärkeintä, minkä takia menestyminen juuri tässä kilpailussa jo toista kertaa tuntuu makealta. Olemme OSG Agencyssä kehittäneet asiakkaidemme kanssa erityisesti datan hyödyntämistä luovassa suunnittelussa ja digimarkkinoinnissa, joka nyt näkyy näissä tuloksissa, OSG Agencyn toimitusjohtaja Mikko Raunio sanoo.

OSG Viestintä on sijoittunut Vuoden toimisto -kilpailussa kolmen parhaan joukkoon kilpailun perustamisesta lähtien ja voitti sarjansa nyt jo kolmatta kertaa ja uusi samalla viime vuoden ykkössijan.

OSG:ssä arvostetaan sitä, että kilpailun ja tutkimuksen tarkoituksena on edesauttaa markkinointi- ja viestintäpalveluja ostavien asiakkaiden ja toimistojen yhteistyötä, jotta koko markkinointiviestintäala kehittyisi ja kasvaisi.

– OSG täyttää tänä vuonna 30 vuotta, ja asiakkaidemme tyytyväisyys kertookin siitä, että olemme pystyneet jatkuvasti uudistumaan. Olemme tuoneet markkinoille esimerkiksi uudenlaisen kriisiviestinnän digitaalisen simulointityökalun ja vahvistaneet asemaamme viestintä- ja esiintymisvalmennuksissa, OSG Viestinnän toimitusjohtaja Toni Perez kommentoi.

OSG on turkulainen, kokonaisvaltaista palvelua tarjoava markkinointiviestintäkonserni, joka toimii Turussa ja Helsingissä. Konserniin kuuluvissa OSG Agency ja OSG Viestintä -toimistoissa työskentelee noin 35 markkinointiviestintäalan ammattilaista.