Elina Valtia
Nimitykset

JCDecaux nimittää Suomen yhtiönsä toimitusjohtajaksi Elina Valtian

Ulkomainonta-alan globaali markkinajohtaja, Pariisin pörssissä noteerattu JCDecaux nimittää Elina Valtian yhtiön uudeksi Suomen toimitusjohtajaksi 1.4.2023 alkaen. Valtia raportoi roolissaan yhtiön pääjohtajalle Jean-François Decaux’lle. 

Elina Valtialla on yli 20 vuoden kokemus media-alalta. Valtia siirtyy JCDecaux’lle Warner Bros. Discovery Finlandilta, jonka mainosmyynnin johtajana hän on työskennellyt yhdeksän vuoden ajan. Viime vuosina Valtia on toiminut lisäksi Warner Bros. Finlandin maajohtajana sekä Pohjoismaiden johtoryhmän jäsenenä. Uransa aikana Valtia on johtanut suoratoistopalvelu discovery+:n ja useiden lineaaristen tv-kanavien mainosmyyntiä, mukaan lukien olympialähetysten kaupallistaminen vuosina 2018–2022. 

Valtian sydäntä lähellä ovat monimuotoisuus, tasa-arvo ja osallistaminen. Muiden rooliensa ohella hän on toiminut Pohjoismaiden DEI-johtajana Warner Median ja Discoveryn fuusion yhteydessä. Hänen intohimonaan on B2B-myynti, ja hän on toiminut ennen tv-uraansa niin Clear Channelin kuin JCDecaux’n mainosmyyntiorganisaatioissa. Edellisessä toimessaan JCDecaux Finlandilla vuosina 2007–2014 hän toimi myyntiryhmäpäällikkönä.

”Olen todella innoissani saadessamme Elinan yrityksemme palvelukseen”, pääjohtaja Jean-François Decaux sanoo. ”Elina on erittäin lahjakas ja kokenut mediajohtaja, jolla on paljon näyttöä kasvun johtamisesta. Hänen maineensa vahvana johtajana on laajasti tunnustettu, ja olen iloinen siitä, että voimme toivottaa hänet tervetulleeksi takaisin.”

”Tuntuu siltä kuin palaisin kotiin”, Elina Valtia sanoo. ”JCDecaux on ulkomainonnan ehdoton markkinajohtaja koko maailmassa. Dataperusteinen yleisökohdennus ja ohjelmalliset ratkaisumme tarjoavat todella kiinnostavia mahdollisuuksia. On kunnia päästä johtamaan paikallista toimintaa yrityksessä, jolla on näin hieno brändi. Odotan jo kovasti, että pääsen käärimään hihat tiimin kanssa”, Valtia jatkaa.