Huutokauppa
Huutokauppa pidetään 12.-15.10.2022 Naantalissa ja siihen voi osallistua myös verkon kautta. Kohteisiin pääsee tutustumaan Noutokadulla seuraavasti: Ma. 10. – pe 14.10. klo 9 - 17.00 ja la 15.10. klo 9 alkaen. Kuvassa Kaino Lempisen Olympia-pronssimitali vuodelta 1952.
Uutiset

Harvinaisuuksia huutokaupataan Naantalissa 12.-15.10. – voi osallistua myös verkon kautta

Hellman Huutokaupoissa on myynnissä yksittäisiä harvinaisia keräilykohteita, arvotavaraa, kokonaisia kokoelmia, erilaisia kuolinpesien jäämistöjä ja muita kiehtovia löytöeriä. Huutokauppa pidetään 12.-15.10.2022 Naantalissa ja siihen voi osallistua myös verkon kautta.

Yksittäisistä harvinaisuuksista mainittakoon peräti 100 grammaa painava Urho Kekkosen 1975 kultamitali, jonka on suunnitellut kuvanveistäjä Leena Turpeinen.

Urheilun aarteista tarjolla on Kaino Lempisen Olympia-pronssimitali vuodelta 1952.

Aku Ankka-lehdestä on huudettavana erittäin harvinainen numero 1 eli vuoden 1951 joulukuun näytenumero.

Filateelisissa kohteissa on mukana monia helmiä, kuten harvinainen Zeppelinin vuonna 1830 virhepainama parinaan normaali postimerkki.

Huutokauppa

Kuolinpesien jäämistöjä, arvotavaraa ja erikoisuuksia

Hellman Huutokaupat on onnistunut saamaan myytäväksi useita mielenkiintoisa perikuntaeriä, joista vanhimmat jäämistöt ovat olleet koskematta noin 70 vuoden ajan. Näistä laatikoittain myytävistä ja täysin läpikäymättömistä eristä ostajan on hyvä mahdollisuus tehdä löytöjä.

Mukana on sekä filateliaa että monenlaista muuta keräilytavaraa, kuten koruja, kunniamerkkejä, rahoja, militariaa, kelloja, nimikirjoituksia, sarjakuvia ja taidelasia.

Paras ja ainutlaatuisin tilaisuus ostajille on upea suomalaisten mitalien ja ansiomerkkien kokoelma, joka on jaettu myytäväksi kokoelman rakentajan aikanaan vitriineihin tekemän jaottelun mukaisesti. Tässä kunniamerkkikokoelmassa on häkellyttävän paljon harvinaisia ja jopa lähes uniikkeja kohteita. Vastaavaa ei varmasti tule toista kertaa tarjolle!

Huutokauppa

Tarjolla on myös Puolustusvoimien kansliapäällikkönä v. 1958 – 1961 toimineen kenraalimajuri Paavo Lammetmaan arvomerkkien ja muun materiaalin hieno kokonaisuus.

Huutokauppa

Lisäksi huutokaupassa on tarjolla suuri määrä muiden keräilyalojen suurempia ja pienempiä helmiä. Muina keräilyn kohteina ovat suomalaiset jääkärit, olympialaiset, perhoset sekä monet muut kiintoisat esineet.

Kohteisiin pääsee tutustumaan osoitteessa Noutokatu 3, 21100 Naantali seuraavasti:

Ma. 10. – pe 14.10. klo 9 – 17.00 ja la 15.10. klo 9 alkaen.

Hellman Huutokaupat -sivuille tästä.