Fredrik Nyman
Nimitykset

Fredrik Nymanin nimitys Spinversen uudeksi toimitusjohtajaksi jatkaa yrityksen kasvutarinaa

  • Fredrik Nyman on nimitetty innovaatiokonsulttiyritys Spinversen toimitusjohtajaksi alkaen 27.11.2023
  • Ennen Spinverselle tuloaan Fredrik Nyman työskenteli 15 vuotta ruotsalaisessa teknologiayrityksessä Link Mobility Groupissa, minkä aikana hän auttoi yritystä kasvamaan start-upista globaaliksi 750 työntekijän toimijaksi
  • Spinversen hallituksen puheenjohtaja Jan-Mikael von Schantz toivottaa Fredrik Nymanin tervetulleeksi Spinverselle ja kiittää lämpimästi Niklas Weckströmiä, joka toimi väliaikaisena toimitusjohtajana kesäkuusta 2023 lähtien.

Spinverse Group ilmoittaa nimittäneensä Fredrik Nymanin uudeksi toimitusjohtajakseen 27. marraskuuta 2023 alkaen. Fredrik tuo mukanaan vahvaa osaamista muun muassa ruotsalaisesta teknologiayrityksestä Link Mobilitystä.

Fredrikin nimitys on osa Spinversen kunnianhimoista tulevaisuuden kasvusuunnitelmaa. “Yrityksemme on vahvasti mukana kehittämässä ja toteuttamassa kriittisiä teollisuuden ja yhteiskunnan muutoksia, joilla valmistaudutaan tulevaisuuden maailmanlaajuisiin haasteisiin”, sanoo Spinversen hallituksen puheenjohtaja Jan-Mikael von Schantz. “Fredrikin toimitusjohtajuuden myötä tuomme Spinverselle johtajuutta yrityksestä, joka on kasvanut pohjoismaisilta juuriltaan johtavaksi eurooppalaiseksi toimijaksi.”

Fredrik Nymanilla on politiikan maisterin tutkinto Göteborgin yliopistosta, ja hän on työskennellyt makrotaloudessa ennen liittymistään Link Mobilityyn vuonna 2007. Hän toimii myös useiden kasvavien ruotsalaisten teknologiayritysten hallitusjäsenenä. Fredrik on innokas johtamaan Spinverseä kohti sen seuraavaa kasvun ja innovaation vaihetta.

“Kun minua lähestyttiin tästä tehtävästä Spinversellä, en epäröinyt tarttua tilaisuuteen”, Fredrik sanoo. “Uskon, että Spinversen omistautuneet työntekijät ja omistajat tuovat tälle toimialalle sekä kasvua että näkyvyyttä. On hienoa päästä tukemaan yritystä saavuttamaan koko potentiaalinsa ja työskennellä spinverseläisten kanssa jatkaen monipuolisen ja laaja-alaisen osaamisemme tarjoamista asiakkaillemme paremman tulevaisuuden rakentamiseksi. On selvää, että yhdessä asiakkaidemme kanssa voimme vaikuttaa globaalien haasteiden ratkaisemiseen nyt ja tulevaisuudessa.”

Yritys kiittää Niklas Weckströmiä, joka on toiminut väliaikaisena toimitusjohtajana kesäkuusta 2023 lähtien. Niklaksen johdolla Spinverse on askeltanut kohti generatiivisen tekoälyn aikakautta ja aloittanut suuren investointiprojektin uudelle digitaaliselle end-to-end-alustalle. Niklas jatkaa keskeisessä roolissaan New Business -liiketoimintayksikön johtajana. Hän sanoo: “Olen kiitollinen Spinversen hallitukselta saamastani luottamuksesta viimeisten kuuden kuukauden aikana ja ylpeä tiimistämme, joka on linjannut kasvustrategiamme nopeasti kehittyvien teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Olemme ottaneet merkittäviä edistysaskeleita ja jatkamme yhteistyötä tiimeissämme varmistaaksemme kilpailukykymme myös jatkossa.”

Jan-Mikael sanoo lopuksi: “Kiitämme lämpimästi Niklasta hänen vahvasta panoksestaan ja johtajuudestaan siirtymäkauden ajan, ja toivotamme Fredrik Nymanin tervetulleeksi rooliinsa uutena toimitusjohtajanamme.”