Sonja Koskinen
Nimitykset

Forenomin henkilöstöjohtajaksi nimitetty KTM Sonja Koskinen

Forenom konsernin henkilöstöjohtajaksi on nimitetty Sonja Koskinen. Kauppatieteiden maisteri Sonja Koskinen aloittaa roolissaan 3. kesäkuuta 2024 ja samalla hänestä tulee Forenom konsernin johtoryhmän jäsen. Forenomille Koskinen siirtyy Wärtsilä Oyj:stä.

Koskinen tuo Forenomiin yli 15 vuoden laajan kokemuksen liiketoimintalähtöisten HR-toimintojen kehittämisestä ja johtamisesta kansainvälisessä ympäristössä, sekä vankkaa kokemusta johtamisen kehittämisestä. 

Forenomille Koskinen siirtyy Wärtsilä Oyj:stä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2013 alkaen eri liiketoiminnoissa henkilöstöasioista vastaavana HR-liiketoimintakumppanina. Tällä hetkellä Koskinen toimii globaalin liiketoimintayksikön Lead HR Business Partner -roolissa ja on liiketoimintayksikön johtoryhmän jäsenenä. Forenomilla Koskinen raportoi toimitusjohtaja Jussi Saariselle.

Vuodesta 2016 lähtien Forenom on kolminkertaistanut liikevaihtonsa ja laajentunut yhdeksi johtavista kalustettujen asuntojen tarjoajista Pohjois-Euroopassa. Yhtiö tarjoaa asumis- ja majoitusratkaisuja yritysten työntekijöille suurkaupunkien ykköspaikoilla Pohjoismaissa ja Pohjois-Euroopassa. Forenom työllistää 450 ammattilaista Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Saksassa.

’’Tavoitteemme ovat korkealla ja haluamme kasvaa Euroopan johtavaksi pidempiaikaisen majoituksen tarjoajaksi vuoteen 2025 mennessä. Tähän työhön tueksi saamme nyt kokeneen henkilöstöjohtajan, joka auttaa ammattilaisiamme kehittymään muuttuvan markkinan tarpeissa ja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin’’, kommentoi Forenomin toimitusjohtaja Jussi Saarinen.

’’Olen innoissani liittyessäni Forenomin mahtavaan tiimiin ja saadessani hypätä mukaan inspiroivaan kasvutarinaan. Forenomin kasvutavoitteet ja rohkea yrityskulttuuri resonoivat minuun välittömästi. Aiemmasta monipuolisesta HR taustastani voin ammentaa oppeja yhtiön kulttuurin sekä henkilöstötoimintojen edelleen kehittämiseen ja samalla oppia osaavilta kollegoilta uudesta toimialasta. On hienoa päästä rakentamaan seuraavia menestyksen askelia yhdessä Forenomilaisten kanssa’’, roolissa Director, People & Culture aloittava Sonja Koskinen kommentoi.