Nimitykset

Eerika Rinne johtamaan Naantalin ja Ruissalon Kylpylää

Sunborn Saga Oy:n uutena hotellinjohtajana on 31.5.2021 aloittanut Eerika Rinne. Jatkossa Rinne vastaa sekä Naantalin että Ruissalon Kylpylän hotelli- ja ravintolatoimintojen johtamisesta.

Rinteen vastuulla on niin operatiivinen johtaminen kuin liiketoiminnan kehittäminen.

Rinne siirtyi Sunborn Sagan palvelukseen Hotel Kakolan hotellinjohtajan tehtävästä. Tätä ennen Rinne on työskennellyt mm. Hotel Katajanokan hotellinjohtajana, Scandic Hotel Grand Marinan hotellipäällikkönä ja Marina Congress Centerin F&B- ja kongressipäällikkönä.

Ennen siirtymistään Suomen hotellimaailmaan Rinne työskenteli pitkään erilaisissa hotelli- ja ravintola-alan tehtävissä Lontoossa, missä hän suoritti myös kansainvälisen hotellijohtamisen tutkinnon (BA Hons.). Lontoossa Rinne sai myös ensikosketuksen Sunbornin toimintaan, sillä vuosina 2003-2005 hän työskenteli Sunbornin ensimmäisessä Lontoon laivahotellissa.

Vaikka Rinteellä on uniikeista kohteista kokemusta jo entuudestaan, kylpylät ovat uusi aluevaltaus. Hän kertookin, että on todella innoissaan päästessään tutustumaan kylpylähotellien maailmaan. -Ihmiset kaipaavat hemmottelua, elämyksiä ja irtiottoa arjesta, ja meidän kohteemme vastaavat juuri tähän tarpeeseen, Rinne sanoo.

Uuden edessä ollaan myös näin kesäsesongin kynnyksellä, matkailun näyttäessä vahvoja elpymisen merkkejä.

-Kesä näyttää lupaavalta sekä Naantalin että Ruissalon Kylpylässä ja odotan kovasti, että pääsemme tiimin kanssa tuottamaan vieraillemme unohtumattomia elämyksiä, Rinne kertoo.