Uutiset

Börs, Glory, Sigyn ja Marina – uutta horisontissa!

–Turussa on meneillään aivan ennennäkemätön buumi, jossa investoidaan ja on investoitu hotellien rakentamiseen ja remontoimiseen. Koko kaupungissa, tai varmaan koko Suomessakaan ei ole koskaan nähty mitään vastaavaa. Tuntuu, että koko toimiala on uudistunut melkein kerralla, sanoo Turun kaupungin kongressipäällikkö Sari Ruusumo.

Ruusumo kehuu, miten viime vuosien aikana Turun Kakolanmäki on rakentunut eläväksi ja monipuoliseksi kokonaisuudeksi, josta löytyy myös Hotel Kakola, Turun keskustaan on avattu 1920-lukua henkivä Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone ja Sokos Hotel Wiklund, jonka ympärillä on tavaratalon ja sen ravintoloiden muodostama kokonaisuus. Lisäksi Kupittaa sai oman hotellinsa, joka tuo mahdollisuuksia sekä bisnekseen että vapaa-aikaan.
Monipuolinen tarjonta takaa sen, että asiakkailla on nyt mistä valita. Ja lisää on tulossa. Nyt Ruusumo listaa neljä kovaa uututta.

Hamburger Börs

–Tähän syksyyn ja pikkujoulukauteen avautuva Scandic Hamburger Börs on herättänyt ihmisissä valtavasti mielenkiintoa. Monia kiinnostaa erityisesti se, miltä vanha jugend-Börs näyttää osana kokonaisuutta, Ruusumo kertoo.

Kiinnostusta ovat herättäneet myös Börsin Sky Bar ja hotelliin tuleva talvipuutarha. Uuteen Hamburger Börsiin valmistuu yli 270 huonetta, joista 40 on lemmikkihuoneita. Uudistunut Hamburger Börs avautuu 1.11.2021.

Viking Glory

Turun reitille saapuva uusi Viking Glory -alus tulee Viking Gracen pariksi.

–Nyt meillä on Turussa tarjota Itämeren moderneimmat yhteydet. Enää ei ole väliä, lähteekö Turusta ilta- vai aamulaivalla, koska molemmilla lähdöillä on tarjolla upea alus, jossa on monipuoliset kokous- ja juhlatilat ja joissa voi nauttia saaristomaisemista kaikkina vuodenaikoina. Olen erittäin onnellinen, että tämä uusi laiva saadaan juuri Turkuun.

Viking Glory aloittaa päivittäisen liikenteensä 1.3.2022, matkoja voi varata jo nyt.

Sigyn-Sali

Sigyn-Sali on käynyt läpi mittavan remontin, jossa on panostettu muun muassa salin tekniikkaan.

–Sigyn-Sali sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien liikenneyhteyksien äärellä, ja on upea tila. Uskon, että siitä saadaan jatkossa paljon irti sekä kokous- että juhlatilana.

Marina Palacen lisärakennus

Turun Aurajokirannassa sijaitsevan Radisson Blu Marina Palace hotellin yhteyteen ollaan rakentamassa lisärakennus, johon tulee yli sata huonetta ja kokous- ja juhlatiloja.

–Uskon, että siitä tulee upea, urbaani lisä Turun kokous- ja juhlatilojen tarjontaan! Lisäksi erittäin kiinnostava on Aurajoen suuntaan avautuva suuri ulkoterassi, joka yhdistyy kokous- ja juhlatiloihin. Sellaista ei ole keskustan alueella montaa.