Klikkaa ja katso esittelyvideo!
Yritysvideot, kaupallinen yhteistyö

Blue Industry Park on Turun telakka-alueelle rakentuva Euroopan johtava meri- ja valmistavan teollisuuden keskittymä

Menestyjät toimivat toisin

Uutta voi syntyä vain tekemällä jotain toisin. Tulevaisuudessa menestyvät ne, jotka pystyvät hyödyntämään koko kasvupotentiaalinsa, löytämään juuri oikeat kumppanit ja toimimaan hiilineutraalisti ja resurssiviisaasti. Blue Industry Park tarjoaa yrityksille täysin uudenlaiset mahdollisuudet kestävään kasvuun ja tuotekehitykseen.

Blue Industry Park tarjoaa yrityksille täysin uudenlaiset mahdollisuudet kestävään kasvuun: Innostavassa ja monialaisessa ekosysteemissä kaikenkokoiset yritykset ja organisaatiot voivat kehittää liiketoimintaansa joustavin resurssein, ilman epäolennaisia investointeja. Katso esittelyvideo.

Euroopan johtava meriteollisuuden keskus

Turun telakka-alueelle nousevan Blue Industry Parkin tavoitteena on olla Euroopan mittakaavassa johtava meri- ja valmistava teollisuuden tuotanto- ja innovaatiokeskus. Alue palvelee kaikenkokoisia yrityksiä.

Blue Industry Parkin kilpailuetuna on alueen yritysten ja muiden toimijoiden yhteistyöstä syntyvä synergia: yhdistämällä teollisuuden resurssit ja osaamisen Blue Industry Park luo parhaat puitteet tuotannolle, tuotekehitykselle ja tutkimukselle.

Tuottavaa näkemyksellisyyttä

Blue Industry Park Oy on Turun kaupungin 100-prosenttisesti omistama kehitysyhtiö. Maa-alueet ovat kehitysyhtiön hallinnassa, mikä mahdollistaa alueen kunnianhimoisen vision toteuttamisen.

Näkemyksellinen, meriteollisuuden globaalit trendit ja alati kehittyvän kilpailuympäristön huomioiva kehitystyömme pohjautuu vankkaan osaamiseen ja kokemukseen sekä synergiaetuja tuottavaan yhteistyöhön.

Olisiko tässä yrityksesi uusi toimitila? Ota yhteyttä
www.blueindustrypark.com

Blue Industry Park Oy
Logomo Konttori Junakatu 9, Turku
Tero Lahti
+358 50 482 1734
tero.lahti@blueindustrypark.com