Auran kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkio
Uutiset

Auran kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkiolle Elinvoiman edistäjä 2021 -palkinto

Varsinais-Suomen Yrittäjät palkitsi lauantaina 30.10. Yrittäjägaalassa Auran kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkion Elinvoiman edistäjä 2021-palkinnolla.

–  Olen valtavan otettu ja kiitollinen tästä huomionosoituksesta. Yrittäjätaustaisena on ollut helppoa jalkautua kentälle ja lisätä sitä kautta yhteistyötä yrittäjien ja kuntien kesken. Kiitos kuuluu erityisesti Aurassa, Koskella Tl ja Marttilassa toimiville yrittäjille, joiden kanssa yhteistyö on ollut erittäin antoisaa ja palkitsevaa. Tunnen olevani etuoikeutettu, että saan tehdä työtä, jolla tiedän olevan merkitystä ja jota kohtaan tunnen suurta intohimoa, iloitsee Alkio.

Palkinnon kriteerit ovat yhteistyö yrittäjien paikallisyhdistyksen kanssa, yritysten toimintaedellytysten edesauttaminen, yritysilmapiirin pitäminen avoimena ja luottamuksellisena sekä elinkeinoelämän ja yritysten tarpeiden tunnistaminen.

Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter kiitteli Alkiota palkintoa luovuttaessaan erityisesti kannustavasta läsnäolosta yrittäjien arjessa, aktiivisesta ja ajantasaisesta viestinnästä sekä osallistamisesta kunnan elinvoimatyöhön.

– Tekemisen meininki on noussut Elinkeino-Anskin aikana aivan uudelle tasolle. Yhteistyö yrittäjien ja alueen kuntien kanssa on luontevaa ja päivittäistä. Alkio on aktiivinen ja vuorovaikutteinen yrittäjäyhdistyksen suuntaan eri yhteistyön muodoista ja yhdistänyt myös alueen yrittäjäyhdistykset yhteistyöhön, Munter sanoo.

Alkio aloitti joulukuussa 2018 Auran, Marttilan ja Kosken yhteisenä yritysasiantuntijana. Tällä hetkellä hän toimii Auran kehittämisjohtaja ja naapurikuntien Kosken ja Marttilan elinkeinoasiantuntijana.