Antti Jääskeläinen
Nimitykset

Antti Jääskeläinen on nimitetty Posti Group Oyj:n toimitusjohtajaksi

Posti Group Oyj:n hallitus on nimittänyt DI Antti Jääskeläisen, 51, Posti Group Oyj:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään kesälomakauden loppuun mennessä.

Antti Jääskeläinen siirtyy Postille UPM:stä, jossa hän on toiminut UPM Raflatac liiketoiminta-alueen johtajana ja UPM konsernin johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2016. Tammikuusta 2024 lähtien hän on toiminut myös UPM Communications Papers liiketoiminta-alueen väliaikaisena johtajana. Tätä ennen Jääskeläinen on toiminut vaativissa johtotehtävissä mm. Amer Sportsilla ja Stora Ensossa.

Hallituksen puheenjohtajan Sanna Suvanto-Harsaaen mukaan toimitusjohtajan rekrytointiprosessissa oli useita vahvoja ehdokkaita. Valinnassa painoivat Antti Jääskeläisen ihmisten johtamistaidot, vahva kaupallinen osaaminen sekä aiempi kokemus logistiikka-alalta.

”Antin vahva kaupallinen osaaminen, ymmärrys logistiikka-alan kompleksisesta toimintaympäristöstä sekä ihmisten ja liiketoiminnan tuloksekkaan johtamisen taidot hyödyttävät Postia, kun se jatkaa uudistumistaan. Posti on matkalla moderniksi jakelu- ja logistiikkayhtiöksi, jonka toiminnan keskiössä on asiakaskokemus ja joka jatkaa asemansa vahvistamista vastuullisuustyön edelläkävijänä toimialallaan. Toivotan Antin lämpimästi tervetulleeksi ja kiitän vielä kertaalleen Turkkaa hänen erinomaisesta työstään Postin johdossa”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Sanna Suvanto-Harsaae.

”Postissa on tehty viime vuosina paljon hyvää työtä palveluiden, ja tehokkuuden kehittämiseksi ja uskon että yhdessä kaikkien postilaisten kanssa voimme jatkaa kilpailukyvyn ja asiakaskokemuksen parantamista, tullen yhä modernimmaksi ja kannattavammaksi jakelu- ja logistiikkayhtiöksi. Odotan innolla työn aloittamista”, Antti Jääskeläinen sanoo.

Postin nykyinen toimitusjohtaja Turkka Kuusisto jättää toimitusjohtajan tehtävän 20.3.2024 ja hänen työsuhteensa Postiin päättyy huhtikuun loppuun mennessä. Postin talous- ja rahoitusjohtaja Timo Karppinen toimii väliaikaisena toimitusjohtajana oman tehtävänsä ohessa 21.3. lähtien uuden toimitusjohtajan aloitukseen asti.