Hautaustoimisto Perttala, Annikki Perttala-Koskinen Oy
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Ajassa elävä Hautaustoimisto
Perttala täyttää 90 vuotta

Hautaustoimisto Perttala, Annikki Perttala-Koskinen Oy sijaitsee Turun keskustassa Brahenkadun ja Linnankadun kulmassa 190-vuotiaassa rakennuksessa. Liikkeen sisustuksesta huokuu rauhallinen sekä lämmin tunnelma.
Jo 90 vuotta omaiset ovat löytäneet Perttalan läheltä ja kaukaa.
Autamme, neuvomme ja huolehdimme omaisten puolesta toiveiden mukaiset hautajaisjärjestelyt. Arvomaailmaamme kuuluvat vainajan ja omaisten vakaumusten kunnioittaminen ja vaitiolovelvollisuus. Herkällä korvalla olemme aina kuunnelleet ajan henkeä, sanoo yrittäjä Sirke Nisso.

Omassa verhoomossamme toteutamme omaisten yksilölliset toiveet

Uudeksi toimitusjohtajaksemme kutsuttu Arto Mettänen mahdollistaa vielä laajemmin yksilöllisten arkkujen ja uurnien verhoilun pohjautuen hänen pitkäaikaiseen työskentelyynsä 1928 perustetulla Mettäsen arkkutehtaalIa. Kannustamme omaisia kaikessa yksilöllisiin ratkaisuihin, jotta ainutkertaisesta tapahtumasta tulisi mahdollisimman paljon vainajan itsensä näköinen.

Meillä omaisilla on mahdollista osallistua arkun ja koko hautajaistilaisuuden suunnitteluun. Se, että omaiset voivat osallistua mahdollistaa myös surutyön aloittamisen läheisen menetyksen kohdatessa. Yhdessä toteutetun suunnittelun jälkeen huolehdimme kaikista sovituista asioista ja pidämme omaiset ajan tasalla. Pyrimme aina siihen, että siunauspäivänä omaisten ei tarvitse tehdä muuta kuin saapua itse paikalle, sanoo Arto Mettänen.

Perttalan Hautaustoimiston historia on vaiherikas

Ensimmäinen liike on avattu jo 1932 ja 1948 hautaustoimisto siirtyi Linnankadulle, jota Taimi Perttala jäi jatkamaan eronsa jälkeen 1950-luvulla. Taimin tytär Annikki Perttala-Koskinen siirtyi samaan aikaan liikkeen toimintaan mukaan. Annikin isä Paavo avasi uuden vaimonsa Allin kanssa Hautaustoimisto A.Perttala Ky:n liikkeen Turkuun 1960-luvulIa. 1980-luvulla yritys myytiin Hautaustoimisto Saarisen suvulle.

Annikki oli koulutukseltaan sairaanhoitaja. Hänelle toiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen laaja-alaiseksi lähimmäisen palveluksi oli sydäntä lähellä ja hän oli mukana myös saattohoidon ensiaskelissa Turun seudulla. Hän ehti palvella omaisia yli 50 v.
Sirken tytär Aurora edustaa neljättä sukupolvea ja Perttalan matka jatkuu kohti uusia vuosikymmeniä.

Kiitos kaikesta kuuluu eniten omaisille, jotka ovat luottaneet järjestelyt hoidettavaksemme jopa usean sukupolven ajan.

Kiitoksena asiakkaillemme järjestämme lauantaina 8.10. 14:00-16:00 musiikki- ja kahvitilaisuuden Linnankatu 3:ssa.

Hautaustoimisto Perttala
Annikki Perttala-Koskinen Oy

Linnankatu 3, Turku Puh. 02 2314074

www.perttala.fi