Aino Hökeberg nimitetty Kamuxin markkinointi- ja konseptijohtajaksi
Nimitykset

Aino Hökeberg nimitetty Kamuxin markkinointi- ja konseptijohtajaksi

Aino Hökeberg (40, KTM) on nimitetty Kamux Oyj:n markkinoinnista ja liiketoimintakonseptista vastaavaksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hökeberg aloittaa tehtävässään 1.1.2024 asemapaikkanaan Kamuxin toimipiste Upplands Väsbyssä, Ruotsissa, ja hän raportoi toimitusjohtaja Tapio Pajuharjulle.

Hökeberg siirtyy Kamuxille Fazerin palveluksesta, missä hän on toiminut useissa eri kaupallisissa tehtävissä vuodesta 2017 alkaen, viimeksi yhtiön verkkokauppajohtajana. Ennen Fazeria hän on työskennellyt mm. Arken Zoon, ICAn ja KPMG:n palveluksessa.

Toimitusjohtaja Tapio Pajuharju: ”Olen erittäin iloinen saadessani toivottaa Aino Hökebergin tervetulleeksi Kamuxille. Haluamme huomioida asiakaskokemuksen entistä paremmin kaikissa kanavissa sekä parantaa tuottavuuttamme, kilpailukykyämme ja kannattavuuttamme. Ainolla on vahvat näytöt monikanavaisen liiketoiminnan kehittämisestä, ja hän tuo johtoryhmäämme myös arvokasta lisäkokemusta monikanavaisen liiketoiminnan kansainvälisestä kehityksestä.”

Aino Hökeberg: ”On ilo päästä osaksi Kamuxin menestystarinaa, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, edelläkävijyys ja arvonluontimahdollisuudet. Odotan innolla pääseväni kehittämään monikanavaista asiakaskokemusta, bränditietoisuutta ja kannattavaa kasvua yhdessä Kamuxin tiimin kanssa.”