Liedon Yrittäjät ry:n hallitus vierailulla Raumalla syyskuussa 2024, tutustumassa Rauman Marina Vistan lähiaikoina valmistuvaan ravintolarakennukseen. Kuvassa myös raumalaisia vierailuisäntiä.
Hyvä tietää, kumppanuus

Liedon Yrittäjät ry. on oman alueensa aktiivinen toimija – monella eri tavalla

Kun paikallisen yrittäjäyhdistyksen hallitus kokoontuu, on listalla käsiteltäviä asioita laidasta laitaan. Yhteinen nimittäjä taustalla on kuitenkin aina paikallisten yrittäjien ja oman kotikaupungin etu sekä positiivisen yrittäjyysasenteen ylläpitäminen nykyisellä korkealla tasolla.

Jotta näissä asioissa onnistutaan, on oltava läsnä monessa. Yhteistyö kaupungin yrityspalvelujen kanssa, osallistuminen erilaisten verkostojen tapaamisiin, omien tapahtumien järjestäminen ja jäsenyrityksiltä tulevien viestien kuuntelu ovat hyvän toiminnan kulmakiviä. Kun lisäksi tehdään aktiivista yhteistyötä paikallisten oppilaitosten ja koulujen kanssa ja välillä muistetaan myös toimintakykyä ylläpitävä liikunta ja hauskanpito, on Liedon Yrittäjät ry:n perusresepti kasassa.

Liedon Yrittäjät ry:n reilusta 300 jäsenyrityksestä tällä hetkellä hallituksessa toimii 14 omien alojensa tekijää. Tulevassa syyskokouksessa taas osa hallituspaikoista on avoinna ja uusille tekijöille, aktiivisille lietolaisille yrittäjille tässä on mainio paikka päästä vaikuttamaan oman alueen toimintaan.

Mukaan toimintaan voi tulla myös ilman hakeutumista hallitustoimintaan. Maanantai-iltojen salibandyvuoro Taatilan keskuskoulun liikuntasalissa kerää viikoittain 10-12 pelaajan iloisen ryhmän yhteisen harrastuksen ja liikunnan pariin. Tähän ryhmään voi jokainen yrittäjien jäsen liittyä mukaan riippumatta siitä, onko lajin kokenut kehäkettu vai ostamassa vasta ensimmäistä kertaa mailaa ja sisäpelitossuja… Kaikille löytyy tilaa!

Myös koulumaailmaan tarvitaan yrittäjiä, niin vierailuille kuin erilaisten yhteistyöprojektien kumppaneiksi. Jos tällainen toiminta tuntuu omalta ja kiinnostaa, kannattaa olla yhteydessä vaikkapa sähköpostitse: liedon@yrittajat.fi tai soittaa jollekin hallituksen jäsenistä. On itsellekin kannustavaa huomata oppituntivierailun jälkeen, miten positiivisesti nuorempi sukupolvi suhtautuu yrittämiseen. Meidän tehtäväksemme jää tuon positiivisuuden vahvistaminen omalla läsnäolollamme, tuolta koulumaailmastahan me yrittäjät tulevina vuosina etsimme myös uusia työntekijöitä omiin yrityksiimme!