Elinvoimalupauksen allekirjoitus
Uutiset

Elinvoimalupaus vahvistaa Maskun kunnan ja Maskun Yrittäjien yhteistyötä

Maskussa vietettiin tiistaina 3. syyskuuta perinteistä yrittäjän päivää yrityskierroksen merkeissä. Kierroksen aikana tutustuttiin monipuolisesti paikallisiin yrityksiin. Vierailukohteina olivat FCS-Finland, joka valmistaa suihkumoottorien jäähdytyslaitteita, Sepät, joka tuottaa muun muassa teollisuuden varastosäiliöitä ja painelaitteita, sekä Fysiopiste Axoni ja Jalkaterapia Askel, jotka tarjoavat laajasti fysioterapiapalveluita. 

Kierroksen päätteeksi nautittiin iltapala Sandy Cafe & Bistrossa, jossa Kankaisten Golfin toimitusjohtaja Timo Tuominen kertoi Varsinais-Suomen suurimman, 27-reikäisen, golfkentän toiminnasta. Tilaisuus tarjosi osallistujille myös hienon mahdollisuuden verkostoitua. 

Kiertue huipentui Maskun kunnan ja Maskun Yrittäjien elinvoimalupauksen allekirjoittamiseen. “Lupaus vahvistaa jo entisestään hyvää yhteistyötä kunnan ja yrittäjäyhdistyksen välillä”, iloitsee Maskun Yrittäjien puheenjohtaja Teija Leino.

“Kunta ja yrittäjät vetävät köyttä samaan suuntaan – yrittäjien toimintaedellytysten ja alueemme elinvoiman parantaminen on tärkeä yhteinen tavoitteemme, ja tämä elinvoimalupaus konkretisoi sen”, totesi kunnanjohtaja Miira Raiskila ja painotti kunnan halua kuunnella ja palvella yrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla: “Olen tavattoman ylpeä maskulaisista yrityksistämme, ja on ilo tehdä töitä yhdessä heidän kanssaan saman päämäärän eteen.” Kunnanhallituksen puheenjohtaja Mari Karsio lisäsi: “Elinvoimalupauksella pyrimme konkreettisiin toimiin ja entistä tiiviimpään yhteistyöhön kunnan ja yrittäjien kesken.”