Kuva: Pixabay
Uutiset

Auroora Yhtiöt ostaa Suomen johtavan modifioitujen konttiratkaisujen toimittajan Suomen Vuokrakontti Oy:n

Auroora Yhtiöt Oyj on ostanut Suomen Vuokrakontti Oy:n koko osakekannan. Suomen Vuokrakontti on erikoistunut vaativiin tarkoituksiin räätälöityihin konttiratkaisuihin. Yritysjärjestely vahvistaa Aurooran Teolliset tuotteet ja palvelut ‑segmenttiä.

Suomen Vuokrakontti Oy (SVK) on perustettu 1982 ja sen pääkonttori on Rajamäellä. Yhtiön tarjoama kattaa konttiratkaisut yksinkertaisista yhden yksikön säilytyskonteista monimutkaisiin moniyksikköjärjestelmiin. SVK:lta löytyy ratkaisuja varastointiin, kylmäsäilytykseen, modulaarisiin tiloihin sekä puolustusvoimien erilaisiin tarpeisiin.

SVK:n vahvuus on laajan tarjoaman lisäksi kyky tarjota räätälöityjä ratkaisuja sekä vuokra- että myyntivaihtoehtoina. Joustavien ja monipuolisten ratkaisujen ansiosta SVK:n tuotteita käytetään monilla erilaisilla toimialoilla kuten energia- ja jätehuollossa, telekommunikaatiossa, kone- ja laitevuokrauksessa, varastoinnissa ja puolustusteollisuudessa.

”Suomen Vuokrakontilla on pitkä historia ja vakuuttavat näytöt palvella laajaa asiakaskuntaa erilaisilla modulaarisilla ratkaisuilla. Yhtiö on hyvin johdettu ja sen kannattavuus on erinomaisella tasolla. Modulaaristen ja siirrettävien ratkaisujen tarve näyttää jatkuvasti kasvavan ja laajenevan uusille toimialoille”, toteaa Auroora Yhtiöiden liiketoimintajohtaja Jukka Marttila.

”Olen erittäin tyytyväinen, että SVK:n entiset omistajat luottivat Auroora Yhtiöihin valitessaan uutta omistajaa yhtiölle. SVK:n entinen pääomistaja ja pitkäaikainen yrittäjä Jarmo Villman on myös lupautunut jatkamaan yhtiön hallituksessa. Kun SVK:n takana on nyt Auroora Yhtiöiden leveämmät hartiat, pidän SVK:n tulevaisuudennäkymiä erittäin mielenkiintoisina”, Marttila sanoo.

”Aurooran porukan suorapuheisuus ja visio tulevasta vakuutti meidät ensimmäisestä palaverista alkaen siitä, että tämä voisi olla oikea polku meille. Uskon vahvasti, että tässä meidän on hyvä olla ja kehittyä entistä merkittävämmäksi toimijaksi alalla uuden omistajan tuella”, SVK:n entinen pääomistaja ja nykyinen hallituksen jäsen Jarmo Villman toteaa.

”On hienoa saada Auroora Yhtiöt uudeksi omistajaksi. Toteutunut yrityskauppa vahvistaa merkittävästi Suomen Vuokrakontin asemaa Suomen johtavana erikoiskonttien ja niiden palveluratkaisujen toimittajana. Osana Auroora Yhtiöiden Teolliset tuotteet ja palvelut ‑segmenttiä voimme palvella nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin”, sanoo SVK:n toimitusjohtaja Jyrki Malinen.