Nuori salolainen Kasvuyrittäjä 2024 kilpailulogo
Uutiset

Vuoden 2024 Nuori salolainen Kasvuyrittäjä kilpailu starttaa

Tehtailija Juho Leinon Säätiö ja Yrityssalo käynnistävät syyskuussa Kasvuyrittäjäkilpailun, jossa etsitään potentiaalisia nuoria kasvuyrittäjiä Salon seudulta. Kilpailun tavoitteena on innostaa yrittäjiä innovatiivisuuteen ja kestävään kasvuun. Voittaja palkitaan 10 000 euron rahapalkinnolla.

Syyskuun 4. päivä käynnistyvällä kilpailulla halutaan tukea Salon alueen yritysten kasvua sekä startup henkeä.

  • Etsimme nuoria yrittäjiä, jotka tavoittelevat yrityksen kasvun kautta uusia mahdollisuuksia ja markkina-alueita. Lisäksi kilpailun avulla haluamme rohkaista nuoria, jotka ovat valinneet yrittäjyyden vaihtoehtona palkkatyölle, toteaa teollisuusneuvos Liisa Leino

Kilpailuun voi osallistua salolainen kasvuyrittäjä, joka on iältään alle 35-vuotias. Jo toiminnassa olevan yrityksen kotipaikan on oltava Salo. Kilpailuun voivat osallistua myös vieraskieliset salolaiset yrittäjät. Tämä mahdollistaa laajemman osanottajajoukon ja edistää monikulttuurisuutta.

Osallistuvalla yrityksellä täytyy olla liiketoimintaa ja myyntiä. Toimialalla ei ole väliä, mutta yrityksiltä odotetaan konkreettista kasvua sekä innovatiivisia liiketoimintamalleja. Jotain uutta kaivataan myös palkitulta mukaan! Vaihtoehtoisesti osallistuva yrittäjä on voinut myös jatkaa yritystoimintaa, joko yrityskauppojen tai sukupolvenvaihdoksen kautta.

Kilpailussa on ennätyksellinen palkinto. Pääpalkinto on 10 000 euroa. Lisäksi palkintona on myös kunniamainintoja ja sen myötä mahdollista medianäkyvyyttä.

Kisaajia arvioi tuomaristo, johon kuuluvat raadin puheenjohtaja, teollisuusneuvos Liisa Leino, varapuheenjohtaja Timo Ketonen, Yrityssalon toimitusjohtaja Jyrki Moilanen, Salon kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhonen ja Salon nuorkauppakamarin puheenjohtaja Katri Kulmala.

Kilpailu käynnistyy 4. syyskuuta Business Breakfast -tilaisuudessa, jonka jälkeen siihen voi osallistua aina 4.10. asti. Business Breakfastilla on kilpailun kannalta erinomaisena esimerkkinä omia unelmiaan toteuttava Arman Alizad. Ilmoittaudu 4.9 tilaisuuteen tästä (https://yrityssalo.fi/tapahtumakalenteri/)

Kilpailulomake ja säännöt julkaistaan järjestäjien sivuilla 4.9.2024 klo 10.30. Voittaja julkistetaan Business Breakfast -tilaisuudessa 6.11.2024.