Saldo Bank lanseeraa Visa-kortin Suomessa
Uutiset

Saldo Bank laajentaa maksupalveluihin ja lanseeraa VISA-kortin

Luottokorttien saatavuus paranee Suomessa. Vajaa vuosi sitten Suomessa aloittanut Saldo Bank lanseeraa VISA-kortin ja laajentaa toimintaansa maksupalveluihin.

Saldo Bank parantaa luottokorttien saatavuutta lanseeraamalla luottokortin Suomen markkinoilla. 

Saldo Bank on tunnettu kehittyneestä ja reaaliaikaisesta luoton myönnöstä ja tuo nämä ominaisuudet myös luottokorttimarkkinalle. Saldo Bankin luottopäätös on täysin reaaliaikainen ja kortin myöntö on täysin automaattinen. Näin luottokortti on asiakkaan käytössä välittömästi hakemuksen jälkeen. 

“Luottokortin lanseeraus tuo merkittävän lisäyksen palvelutarjoamaamme. Kortin avulla voimme tavoittaa yhä laajemman asiakaskunnan. Asiakkaamme saa lainapuolelta tutun vaivattoman asiakaskokemuksen ja heti käyttöön saatavan korttituotteen”, Saldo Bankin Suomen maajohtaja Lauri Pitkänen sanoo. 

Automaattisen kortin myönnön lisäksi luottokortti pitää sisällään kaikki nykyaikaiset ominaisuudet, kuten lähimaksun ja se toimii kansainvälisenä VISA-korttina. 

“Uusien asiakkaiden lisäksi luottokortti palvelee hyvin olemassa olevaa asiakaskantaamme, joille voimme tarjota nyt laajempia palveluita, kuten tehdä käteisnostoja ja mahdollisuuden käyttää luottoa maksuissa kansainvälisesti”, Pitkänen kertoo. 

“Lisäksi rakennamme jatkuvasti yhteistyökumppanuuksia, joiden kanssa voimme tarjota erityisiä asiakasryhmiä kiinnostavia etuja”, Pitkänen jatkaa. 

Saldo Bank laajentaa maksupalveluihin 

Saldo Bank on vakiinnuttanut paikkansa parhaiden talletuskorkojen ja automaattisten lainaratkaisujen tarjoajana Suomessa. 

Luottokortin lanseeraus vahvistaa Saldo Bankin kasvustrategiaa laajentamalla tarjoamaa myös maksupalveluihin. 

“Olemme vahvassa kasvussa ja kymmenessä kuukaudessa saaneet noin 40.000 laina- ja talletustuote -asiakasta Suomessa. Luottokortin lanseeraaminen ja maksupalveluiden tuominen osaksi Saldo Bankin tarjoamaa jatkaa kasvustrategiaamme laajentamalla tuotevalikoimaa ja palvelemalla yhä laajempaa asiakaskuntaa”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Jarkko Mäensivu

Laajentuminen ja toiminnan kasvu on ollut nopeaa. Saldo Bank aloitti pankkitoiminnan Liettuassa helmikuussa 2023 sekä laajensi toiminnan Suomeen lokakuussa 2023 ja Ruotsiin helmikuussa 2024. 

“Työskentelemme jatkuvasti kasvustrategiamme mukaisesti ja pyrimme tuomaan maksupalvelut osaksi myös muiden maiden tarjontaa. Lisäksi kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita palvelemaan sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita kaikilla markkinoilla”, Mäensivu jatkaa.  Lisätietoja luottokortin ominaisuuksista ja hakemisesta löytyy Saldo Bankin verkkosivuilta osoitteessa: https://www.saldo.com/